Shipping

   

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

При поръчки над 100 лв. ние от BulgarBiotic винаги се стремим да предложим на клиентите си безплатен вариант за доставка. Точна информация за цената на доставката на Вашата пратка може да получите при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова Ви приканваме при завършването на поръчката си да проверявате дали доставката Ви ще бъде безплатна, особено в празничните периоди.

При неполучена пратка повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт при бъдещи негови поръчки, като цената се определя от BulgarBiotic и се предоставя като предварителна информация.

Искам да поръчам от BulgarBiotic След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите, начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди завършването на поръчката може да се види очакваният срок за доставка. След като поръчката бъде изпратена, ще получите уведомителен имейл, с който потвърждаваме деня на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

При неточни или сгрешени данни, предоставени от потребителя за адрес на доставката, при което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

Куриерските разходи за изпълнение на поръчки към търговци/юридически лица са за сметка на получателя и цената им се определя от обема и теглото на пратката.

Сравнение на продукти