ProductsAbout usGalleryContacts

ProductsAbout usGalleryContacts en 0

No products in the cart.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

На тази страница ще откриете най-често задаваните въпроси и отговорите на нашите специалисти.

 Ако имате въпроси, на които не откривате отговор тук, моля изпратете Вашите въпроси чрез имейл, на Фейсбук страницата ни или на телефон …

Each product contains a sufficient amount of “good” bacteria for balanced health. condition.
Consistency of probiotic tablets – Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus; Bifidobacterium infantis; L.Rhamnosus; Bovine colostrum; Inulin
Consistency of probiotic pearls – Lactobacillus Bulgaricus, Streptococcus Тhermophilus; Bifidobacterium infantis.

The benefits of taking Baktojoy products are numerous and complex – taking care of the overall condition of the body, balancing intestinal health, boosting the immune system, improving the defense skills, overcoming disorders in the digestive system, preventing harm from antibiotic intake, coping with pathogenic microorganisms, maintaining the highest oral hygiene.

Научно доказана подобрена и подсилена формула на съдържание на „добри“ бактерии. Голяма част от влаганите в продуктите ни пробиотични щамове са преминали клинични изследвания, чиито резултати показват способността им в борбата с едни от най-често срещаните симптоми при нарушаване на баланса в чревната ни флора – стомашен дискомфорт, проблеми с отделителната система и др. В тяхна помощ се включват силния имуномоодулатор-коластрата, както и пребиотичната ни компонента – инулин, който е един от трите най-доказали активността си пребиотици.

Продуктите на Булгар-Биотик са подходящи за всяка възраст – от деца до възрастни.

Булгарбиотик предлага 3 вида пробиотици Бактоджой – Таблетки за възрастни и деца; Диетични перли за възрастни и деца с натурален шоколад, без добавена заха; Шоколадирани перли за деца и възрастни с млечен шоколад

Продуктите на Булгар-Биотик можете да откриете на нашия сайт и във Фейсбук страницата Бактоджой.

На всяка опаковка е посочен препоръчителен дневен прием – за таблетите – 2 броя, за перлите – 1 ч.л., приблизително 5 грама от продукта.

Бактоджой не е лекарствено средство и не може да повлияе при прием на лекарства. В случай на притеснение, обърнете се към личния си лекар.

Не бива да приемаме пробиотиците като лекарства с мигновен ефект, а като един здравословен навик, към който трябва да се обръщаме често, като профилактика на чревната ни микрофлора, за да може естествено да подислим защитните функции и общото благоразположение на тялото ни.

За най-добри резултати, препоръчваме ежедневен прием на пробиотик Бактоджой. На двумесечна база, може да се направи почивка в приема от няколко седмици.

Не! Никой от нашите продукти НЕ съдържа ГМО, консерванти и глутен.

Бактоджой е хранителна добавка и НЕ замества здравословното и балансирано хранене!