ПродуктиЗа насГалерияБлогСъбитияКонтакти

Блог
Блог
В огледалния свят на Алиса

10.09.2020
Как да предпазим децата от летните вируси и инфекции?

Всички очаквахме летните месеци с нетърпение и вълнение. Особено след дългата изолация вкъщи. И сега приготвяме багажа за планина, море или уикенд сред природа. Лятото е и безкрайни игри с децата, приключения и забавления, както и много морски целувки и пътешествия.  Но, за съжаление, вирусите „дебнат“ и „атакуват“ мъниците ни дори и през топлите месеци. Затова решихме да ти споделим как да предпазиш твоето семейство от така неприятните летни вируси!

29.07.2020
Пробиотици в полза на доброто настроение и здраве!

И защото искаме да помогнем на повече хора да се чувстват добре, именно сега, даваме 1 безплатна опаковка пробиотици Bactojoy таблети за смучене,  при поръчка на пакета от три опаковки от нашия онлайн магазин до 13.04.2020.

19.03.2020
Булгар Биотик затвърди мисията си да подкрепя здравето и спорта на българите

В крак с иновациите за поддържане на добро стомашно-чревно здраве и силен имунитет Булгар Биотик представи своите три нови продукта пробиотични перли и таблети Bactojoy в Арена Армеец по време на Европейската седмица на спорта 2019.

26.09.2019
Пробиотиците

Бързаме, тичаме, работим, печелим, плачем, смеем се, борим се с емоциите си… И затова трябва да намерим начин да върнем баланса. Лесен, вкусен, сигурен и полезен начин е приемът на пробиотици.

04.08.2019
История на пробиотиците и българския фактор

Lactobacillus Bulgaricus е първият натурален пробиотик в света. Това е и единствената бактерия, която никога не е увреждала човешкия организъм по какъвто и да било начин.

29.07.2019