Здравейте, приятели,
Време е за нова, вкусна рецепта. Тази е дело на талантливата @better.me_nu
"Навярно сте виждали много подобни рецепти, защото става адски вкусно и лесно, но аз реших да ми е тройно шоколадово, много сладко, а и полезно! Защото едната шоколадова съставка е именно пробиотичните шоколадови перли на @bulgarbiotic, които носят лек крънч, много сладост и наслада. Просто - черешката на тортата! 😅 Няма да ви мотая повече, освен да ви кажа, че ако замените моите шоколади, рецептата си е ВЕГАН. ☀️
🍽 Необходими продукти 🍽:
🍫 200гр нахут от консерва
🍫 30гр лешников тахан (може да замените с друг тахан или фъстъчено масло)
🍫 30гр овесени ядки
🍫 30гр еритритол + 10гр още
🍫 30мл ядково мляко
🍫 5гр ванилова захар + 3/4 капки есенция
🍫 5гр какао
🍫 топинги: био шоколад, пробиотични шоколадови перли @bulgarbiotic
👩🏻🍳 Начин на приготвяне 👩🏻🍳
• По-лесно - няма накъде! Слагате всичко в блендер (без топингите) и блендирате до хомогенна смес.
• Разделяте сместа на две части.
• Към едната добавяте какаото и останалите 10гр еритритол.
• В чашки сложете първо какаовата смес, после ваниловата, като натрошите в нея от био шоколада.
• Накрая поръсете с още шоколад и перли. 🍫"
Да ви е вкусно!
Тази статия все още няма коментари