Покорихме Германия

04.02.2022 15:55:52

Покорихме Германия

Както знаете, преди няколко месеца спечелихме престижната награда Фарма Бранд на годината за 2021година! Тази награда ни мотивира и ние продължихме да работим усилено за развитието на нашия бранд.

През изминалата седмица представихме своята абсолютно нова линия продукти за международния фармацевтичен пазар на престижното изложение ISM, което се проведе в Германия, Кьолн.

Булгар Биотик ЕООД, бе избрана от Министерство на Икономиката да представи Българската държава в организираната от ИАНМСП проява, като най-иновативен бранд за производство на пробиотични продукти с шоколад. Изложението ISM е най-старото и престижно събитие в сферата на хранителната индустрия свързана с шоколад и хранителни добавки.


Новата линия продуктите за международния пазар нарекохме Bactology. 

Bactology се концентрира върху връзката на добрите бактерии и доброто здраве. В ситуацията на изострената Covid криза, компанията ни спечели вниманието и интереса на чуждестранните дистрибутори и търговци и подписа ексклузивни договори за разпространение в Германия,Македония и Австрия.

Горди сме от успехите ни и не можем да не ги споделим с вас! Благодарим ви за подкрепата, благодарим ви, че винаги избирате Bactojoy!

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Beauty and Health

Beauty and Health

Покорихме Германия

Покорихме Германия

Както знаете, преди няколко месеца спечелихме престижната награда Фарма Бранд на годината за 2021година! Тази награда ни мотивира и ние продължихме да рабо Както знаете, преди няколко месеца спечелихме престижната награда Фарма Бранд на годината за 2021година! Тази награда ни мотивира и ние продължихме да рабо 2022-02-04T15:55:53+02:00 Покорихме Германия

<p>Както знаете, преди няколко месеца спечелихме престижната награда Фарма Бранд на годината за 2021година! Тази награда ни мотивира и ние продължихме да работим усилено за развитието на нашия бранд.</p> <p>През изминалата седмица представихме своята абсолютно нова линия продукти за международния фармацевтичен пазар на престижното изложение ISM, което се проведе в Германия, Кьолн. </p> <p>Булгар Биотик ЕООД, бе избрана от Министерство на Икономиката да представи Българската държава в организираната от ИАНМСП проява, като най-иновативен бранд за производство на пробиотични продукти с шоколад. Изложението ISM е най-старото и престижно събитие в сферата на хранителната индустрия свързана с шоколад и хранителни добавки.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/viber_image_2022-02-04_10-26-57-446.jpg" width="610" height="813" /><br />Новата линия продуктите за международния пазар нарекохме Bactology.&nbsp;</p> <p>Bactology се концентрира върху връзката на добрите бактерии и доброто здраве. В ситуацията на изострената Covid криза, компанията ни спечели вниманието и интереса на чуждестранните дистрибутори и търговци и подписа ексклузивни договори за разпространение в Германия,Македония и Австрия.</p> <p>Горди сме от успехите ни и не можем да не ги споделим с вас! Благодарим ви за подкрепата, благодарим ви, че винаги избирате Bactojoy!</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/viber_image_2022-02-04_10-25-33-540.jpg" width="525" height="700" /></p>

Сравнение на продукти