Днес ви споделяме една много вкусна рецепта, дело на прекрасната Диана от @your.fit.moments
"Днешната рецепта е за душата. И не само... Представям ви Chocolate and peanut butter cups with probiotic pearls 🤤 За моментите, когато се нуждаете от #comfortfood ❤"
За шоколадовия слой:
10 гр. кокосово масло
40 гр. шоколад по избор
12 ч.л. пукана киноа (може и амарант)
За фъстъчения слой:
По 2 супени лъжици фъстъчен тахан/масло за всяка формичка
10 гр. кокосово масло
Декорирах отгоре с пукана киноа и пробиотични перли с натурален шоколад (подсладени със стевия и еритритол)
Приготвяне:
Разтапяме шоколада с кокосовото масло. Слагаме по 3 ч.л. от киноата във всяка формичка и разпределяме шоколадовата смес. Разбъркваме леко, оставяме да стегне във фризера. След това добавяме фъстъчената смес и пак прибираме за малко. Декорираме отгоре и отново връщаме във фризера. Преди консумация оставете за 5-10 мин на стайна температура.
Да ви е сладко!
Тази статия все още няма коментари