Мисис България заделя средства от продажбата на продуктите "Bactojoy“ за фондация „Искам бебе“

23.02.2022 12:09:28

Мисис България заделя средства от продажбата на продуктите "Bactojoy“ за фондация „Искам бебе“

„Мисис България 2020“ Мариета Захариева ще подпомогне финансово дейността на фондация „Искам бебе“. Бизнесдамата  ще отделя по 0,10 лв. от продажбата на всеки продукт "Bactojoy“.

Захариева прегръща идеята на Фондация „Искам бебе“, известна с каузата си „За повече деца на България“ свързана с проблемите за репродуктивното здраве на семействата у нас.

Мариета Захариева разкрива, че е участвала в конкурса Мисис България не толкова от суета. „Хареса ми идеята, че мога да представя себе си като личност, която може да бъде пример. Прегърнах предизвикателството, че в голямото семейство на конкурса ще бъда полезна. Харесват ми каузите зад които всяка година застават участничките. Гордея се с тази моя победа, както и с бизнеса си и съм сигурна, че има какво да дам на хората“, разказва чаровната Мариета. 

Мариета Захариева успешна бизнесдама с четири висши образования. Заемала е важни длъжности в корпоративната сфера, била е директор продажби в Първа инвестиционна банка, ръководила е голям екип и в Банка ДСК като директор на дирекция "Финансови консултанти", работила е като изпълнителен директор на Асоциацията на българските износители, оглавява Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Предава своите знания на студенти в Нов български университет и в Международното висше бизнес училище в Ботевград.

Впечатляващата си професионална биография красивата дата допълва с основаване на собствената си  фирма "Булгар Биотик" ЕООД, която е специализирана в производството на пробиотиците и имуностимулаторите "Bactojoy", които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.

"Създадох "Булгар Биотик" с идеята да предложа на пазара  пробиотици от ново поколение Bactojoy! Нашето производство се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът ни се състои от водещи учени и технолози. С производството се стремим да помогнем на всички, които искат да се грижат ежедневно за здравето си. Добрата физическа активност и здравословното хранене са важни за доброто здраве, но поддържането на здравето на храносмилателния тракт е в основата на превенцията на множество неразположения и заболявания. Пробиотичните продукти Bactojoy на Bulgar Biotic ще Ви помогнат в ежедневната грижа за Вашето здраве“, разкрива Захариева.

Подробности за пробиотиците и имуностимулаторите "Bactojoy" можете да видите или поръчате на сайта ни!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Beauty and Health

Beauty and Health

Мисис България заделя средства от продажбата на продуктите "Bactojoy“ за фондация „Искам бебе“

Мисис България заделя средства от продажбата на продуктите "Bactojoy“ за фондаци

„Мисис България 2020“ Мариета Захариева ще подпомогне финансово дейността на фондация „Искам бебе“. Бизнесдамата  ще отделя по 0,10 лв. от продажбата на вс „Мисис България 2020“ Мариета Захариева ще подпомогне финансово дейността на фондация „Искам бебе“. Бизнесдамата  ще отделя по 0,10 лв. от продажбата на вс 2022-02-23T12:09:32+02:00 Мисис България заделя средства от продажбата на продуктите "Bactojoy“ за фондация „Искам бебе“

<p>&bdquo;Мисис България 2020&ldquo; Мариета Захариева ще подпомогне финансово дейността на фондация &bdquo;Искам бебе&ldquo;. Бизнесдамата&nbsp; ще отделя по 0,10 лв. от продажбата на всеки продукт "Bactojoy&ldquo;.</p> <p>Захариева прегръща идеята на Фондация &bdquo;Искам бебе&ldquo;, известна с каузата си &bdquo;За повече деца на България&ldquo; свързана с проблемите за репродуктивното здраве на семействата у нас.</p> <p>Мариета Захариева разкрива, че е участвала в конкурса Мисис България не толкова от суета. &bdquo;Хареса ми идеята, че мога да представя себе си като личност, която може да бъде пример. Прегърнах предизвикателството, че в голямото семейство на конкурса ще бъда полезна. Харесват ми каузите зад които всяка година застават участничките. Гордея се с тази моя победа, както и с бизнеса си и съм сигурна, че има какво да дам на хората&ldquo;, разказва чаровната Мариета.&nbsp;</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/_om_5344_hr.jpg" /></p> <p>Мариета Захариева успешна бизнесдама с четири висши образования. Заемала е важни длъжности в корпоративната сфера, била е директор продажби в Първа инвестиционна банка, ръководила е голям екип и в Банка ДСК като директор на дирекция "Финансови консултанти", работила е като изпълнителен директор на Асоциацията на българските износители, оглавява Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Предава своите знания на студенти в Нов български университет и в Международното висше бизнес училище в Ботевград.</p> <p>Впечатляващата си професионална биография красивата дата допълва с основаване на собствената си&nbsp; фирма "Булгар Биотик" ЕООД, която е специализирана в производството на пробиотиците и имуностимулаторите "Bactojoy", които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/_om_5271_hr.jpg" /></p> <p>"Създадох "Булгар Биотик" с идеята да предложа на пазара&nbsp; пробиотици от ново поколение Bactojoy! Нашето производство се основава на стари български традиции и най-нови съвременни технологии. Екипът ни се състои от водещи учени и технолози. С производството се стремим да помогнем на всички, които искат да се грижат ежедневно за здравето си. Добрата физическа активност и здравословното хранене са важни за доброто здраве, но поддържането на здравето на храносмилателния тракт е в основата на превенцията на множество неразположения и заболявания. Пробиотичните продукти Bactojoy на Bulgar Biotic ще Ви помогнат в ежедневната грижа за Вашето здраве&ldquo;, разкрива Захариева.</p> <p>Подробности за пробиотиците и имуностимулаторите "Bactojoy" можете да видите или поръчате на сайта ни!</p>

Сравнение на продукти