Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

23.02.2022 12:19:11

Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна професионална кариера и няколко висши образования.

Красивата Мариета Захариева се окичи с титлата “Мисис България Европа 2020”. След това представи България на международния конкурс „Мисис Европа“ през 2021 година.

„За мен красотата е само опаковката, която се вижда на пръв поглед. Семейството ми ме възпита така, че за мен най-ценното да бъдат знанията ми. Неусетно натрупах четири дипломи със специалности “Финанси”, “Банков мениджънт”, “Маркетинг” и “Администрация”. Не закъсняха и плодовете от този мой труд. Заемах високи длъжности в държавната администрация, бях зам.-министър“, споделя Мариета.

Красавицата е щастливо омъжена и има син на 16 години.

Но понякога в живота на човек идват събития, които преобръщат плановете му. Мариета Захариева е изправена пред огромно изпитание да се бори с автоимунно заболяване. За щастие красивата дама попада при подходящия лекар, който успява да я излекува с помощта на пробиотици. Това отваря нова страница в живота на Мариета, която от две години развива успешен бизнес с производството на  пробиотици и хранителни добавки.

„Мисис България“ е производител на пробиотиците и имуностимулаторите „Bactojoy“, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus. 

Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото освен полезни са много вкусни, кой не обича шоколад? 

„След всичко, което преживях реших, че трябва да помогна на хората да живеят по-добре, да бъдат здрави и изпълнени с енергия. Няма кътче по света, където съм била и хората да не са чували за вълшебствата на Lactobacillus Bulgaricus.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Beauty and Health

Beauty and Health

Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна проф Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна проф 2022-02-23T12:19:18+02:00 Мариета Захариева: Бизнесът с пробиотици ми даде друг поглед към света и хората

<p>Малцина са участничките в 22-годишната история на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас, които впечатляват не само с красота, но и с изумителна професионална кариера и няколко висши образования.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/viber_image_2021-09-27_08-28-36-399.jpg" /></p> <p>Красивата Мариета Захариева се окичи с титлата &ldquo;Мисис България Европа 2020&rdquo;. След това представи България на международния конкурс &bdquo;Мисис Европа&ldquo; през 2021 година.</p> <div class="google-auto-placed ap_container"> <p>&bdquo;За мен красотата е само опаковката, която се вижда на пръв поглед. Семейството ми ме възпита така, че за мен най-ценното да бъдат знанията ми. Неусетно натрупах четири дипломи със специалности &ldquo;Финанси&rdquo;, &ldquo;Банков мениджънт&rdquo;, &ldquo;Маркетинг&rdquo; и &ldquo;Администрация&rdquo;. Не закъсняха и плодовете от този мой труд. Заемах високи длъжности в държавната администрация, бях зам.-министър&ldquo;, споделя Мариета.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/26377/files/image/img_1659.jpg" /></p> <p>Красавицата е щастливо омъжена и има син на 16 години.</p> <p>Но понякога в живота на човек идват събития, които преобръщат плановете му. Мариета Захариева е изправена пред огромно изпитание да се бори с автоимунно заболяване. За щастие красивата дама попада при подходящия лекар, който успява да я излекува с помощта на пробиотици. Това отваря нова страница в живота на Мариета, която от две години развива успешен бизнес с производството на&nbsp; пробиотици и хранителни добавки.</p> <p>&bdquo;Мисис България&ldquo; е производител на пробиотиците и имуностимулаторите &bdquo;Bactojoy&ldquo;, които се правят на основата на коластра и полезната бактерия за киселото мляко Lactobacillus Bulgaricus.&nbsp;</p> <p>Те са създадени на основата на коластра и бактерията за кисело мляко Lactobacillus Bulgaricus, децата просто ги обожават, защото освен полезни са много вкусни, кой не обича шоколад?&nbsp;</p> <p>&bdquo;След всичко, което преживях реших, че трябва да помогна на хората да живеят по-добре, да бъдат здрави и изпълнени с енергия. Няма кътче по света, където съм била и хората да не са чували за вълшебствата на Lactobacillus Bulgaricus.</p> <p></p> </div>

Сравнение на продукти